Асистент на Европейския парламент, работещ за евродепутат от Европейската народна партия,

...
Асистент на Европейския парламент, работещ за евродепутат от Европейската народна партия,
Коментари Харесай

Асистент на шведски евродепутат ранен при стрелба в Брюксел

Асистент на Европейския парламент, работещ за евродепутат от Европейската национална партия, беше прострелян и ранен в Брюксел в сряда вечерта, написа Политико.

Говорител на ЕНП удостовери, че жена, работеща за шведски евродепутат, е била ранена и откарана в болница с пострадвания, които не се считат за животозастрашаващи . Говорителят не назова имената на асистента или евродепутата.

Белгийските медии оповестиха, че четирима души са били ранени при стрелбата , станала на Avenue de la Toison d`Or, известна комерсиална улица.

Инцидента не се преглежда като терористична офанзива, оповестиха локални медии.

Шведският народен представител от ЕНП Томас Тобе сподели на X: " Един от нашите чиновници беше ранен при пукотевица в Брюксел. Ужасно. В момента въпросното лице е обгрижвано, обстановката не се смята за сериозна. "

  " Мислите ми са със служителя на Екологичен потенциал и другите ранени при довечера стрелбата в Брюксел. Пожелавам на всички бързо излекуване. И съм признателен на незабавната помощ. Говорих с члена, който наема асистента, и ще приказвам с нея незабавно щом се възвърне ", сподели ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола.
 Украинските спецслужби убиха избягал в Русия някогашен народен представител
Украинските спецслужби убиха избягал в Русия някогашен народен представител

Илия Кива е премахнат край Москва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР